PÄÄRUOAT
Nieriää L G – 24,90 €
Paistettua nieriää, murskattua kaprisperuna, yrttisalaattia ja sahrami-hollandaisekastiketta.
Vuohenjuustobroileria VL G – 20,40 €
Pariloitua broilerinrintaa, vuohenjuustoa ja vaahterasiirappia. Lisänä rapeaa perunaröstiä, kauden kasvista sekä punaviinikastiketta.
Naudan maksaa L G – 19,50 €
Paistettua naudan maksaa, karamellisoitua sipulia sekä pekonia. Tarjoillaan valurautapannulla Pepperin pippurikermakastikkeen kera. Lisänä perunamuusia, kauden kasviksia ja puolukkahilloa.
Rydbergin pannu L G – 24,90 € Tähtihinta 23,90 €
Astetta parempi pyttipannu. Paistettua härkää, rapeaa pekonia, perunaa, sipulia ja paistetut kananmunat. Kastikkeina punaviinikastiketta ja sinappimajoneesia.
Ylikypsää karitsaa L G – 26,50 €
Mureaksi haudutettua karitsan entrecotea, perunagratiinia, kauden kasviksia sekä tummaa olut-BBq-kastiketta.
Keittiömestarin erikoinen – päivän hinta
Sesongin parhaista raaka-aineista koottu annos, joka takuulla vie kielen mennessään. Kysy lisää tarjoilijaltasi!