Pääruoat

PÄÄRUOAT

Satay-seitan ja kookosriisiä   L   –   17,90 €
Paistettua seitania pähkinäiselläsataykastikkeella kookosriisin kera.

Nieriää bouillabaisse L   –   26,90 €
Paistettua nieriää, sinisimpukkaa, jättiravunpyrstöjä sekä sahramiliemessä haudutettua fenkolia ja sipulia. Annoksen kruunaa lämmin bouillabaisse-liemi sekä sahramimajoneesi.

Vuohenjuustobroileria   VL G   –   19,90 €
Pariloitua broilerinrintaa, vuohenjuustoa ja vaahterasiirappia. Lisänä rapeaa perunaröstiä, kauden kasvista sekä punaviinikastiketta.

Naudan maksaa   L G   –   18,90 €
Paistettua naudan maksaa, karamellisoitua sipulia sekä pekonia. Tarjoillaan valurautapannulla Pepperin pippurikermakastikkeen kera. Lisänä perunamuusia, kauden kasviksia ja puolukkahilloa.

Rydbergin pannu   L G   –   23,90 €   Tähtihinta 22,90 €
Astetta parempi pyttipannu. Paistettua härän sisäfilettä, rapeaa pekonia, perunaa, sipulia ja paistetut kananmunat. Kastikkeina punaviinikastiketta ja sinappimajoneesia.

Ankanrintaa, appelsiinia ja kurpitsaa L G   –   25,90 €
Paahdettua ankanrintaa, perunaröstiä, kurpitsapyrettä sekä appelsiini-punaviinikastiketta.

Keittiömestarin erikoinen   –   päivän hinta
Sesongin parhaista raaka-aineista koottu annos, joka takuulla vie kielen mennessään. Kysy lisää tarjoilijaltasi!