Herra Pepperin Kerho

Lasten oma kanta-asiakaskerho

Herra Pepper toivottaa sinut tervetulleeksi kerhoonsa. Kerho on Pepperin alle 12-vuotiaiden asiakkaiden oma kanta-asiakaskerho.

Oma rintamerkki

Kerhon jäsenenä saat itsellesi kerhon jäsenyydestä kertovan rintamerkin. Kun tulet perheesi kanssa syömään Pepperiin, laita merkki rintaasi. Kerhon jäsenenä saat jälkiruokajäätelön kastikkeen kera vain 1 eurolla (etu ei koske Herra Pepperin herkkulistan jäätelöannoksia). Toki jätski vasta sitten, kun vatsa on syöty täyteen!

Syntymäpäiväyllätys

Herra Pepper muistaa kerholaisia pienellä yllätyksellä syntymäpäivien alla. Täytä siis huolella kaikki jäsenhakemuksen tiedot.

Kerhoedut vain rintamerkillä

Muista ottaa rintamerkkisi aina mukaan Pepperiin. Herra Pepperin kerhoedut ovat voimassa vain rintamerkillä. Etuja ei voi yhdistää muihin etuihin, eikä niitä voida myöntää jälkikäteen.

Rekisteröityminen on ilmaista

Kerhoon voi liittyä kaikki alle 12-vuotiaat. Täytä jokainen sarake huolella. Sähköposti- ja puhelinnumero-sarakkeeseen voit täyttää jomman kumman vanhempasi tiedot. Voit täyttää hakemuksen myös ravintolassa.

Osa Tähtiasiakas-järjestelmää

Herra Pepperin kerho on osa Tähtiasiakas-järjestelmää, joten vahvistusviestit tulevat Tähtiasiakas-tiimiltä. Korttia noudettaessa tulee mainita kyseessä olevan Herra Pepperin rintamerkki. Kerhoedut ovat voimassa vain rintamerkillä ja  Herra Pepperin kerhoon rekisteröityneille. Vanhempien Tähtiasiakas-kortilla ei voida myöntää Herra Pepper etuja.

Tähtiasiakas-rekisterin tietosuojaselosteen löydät täältä.

Rekisteröitymistä varten tarvitset toimivan sähköpostiosoitteen.

Asiakaspalvelu

Mikäli mieltäsi askarruttaa jokin, voit ottaa meihin yhteyttä kerho@pepper.fi

Liity Herra Pepperin kerhoon

Tapahtui virhe! Ota tarvittaessa yhteyttä ylläpitäjään.
Postilistat
Markkinointi
Tapahtui virhe! Ota tarvittaessa yhteyttä ylläpitäjään.
Kiitos rekisteröitymisestä! Olemme lähettäneet sinulle sähköpostin, jossa pyydämme vahvistamaan sähköpostiosoitteesi. Mikäli et heti löydä viestiä, kannattaa tarkistaa roskapostikansio. Vahvistamattomat hakemukset poistetaan järjestelmästämme 7vrk kuluttua. Vain vahvistetut hakemukset hyväksytään.