tilaa jouluruoka kotiin pepper catering

Jouluruoka kotiin

Maittavat jouluruoat kotiin 2023 – tee tilaus hyvissä ajoin

Pepper Cateringin verkkokaupasta tilaat herkulliset, valmiit jouluruoat. Valitse kotiinkuljetus tai nouda jouluruoat lähimmästä toimipisteestämme. Helpota joulusterssiä, keskity oleelliseen ja nauti kiireettömästä joulusta.

Tilaa tästä

Tilaa jouluruoat viimeistään ke 20.12.2023.

Jouluruokien toimitusvaihtoehdot

Jouluruoat voit noutaa Pepper Cateringin tuotantokeittiöltä. Noutopäivä on la 23.12.2023 klo 11–16 (toimitusmaksu: 0 €).

Voit noutaa jouluruoan myös lähimmästä Pepper–ravintolasta (Kangasala, Nokia, Ylöjärvi) la 23.12.2023 ravintolan aukioloaikoina (toimitusmaksu: 14,90 €).

Kun haluat jouluruoan kotiovellesi, voit tilata kotiinkuljetuksen verkkokauppatilauksesi yhteydessä (toimitusmaksu: 20 € + 1 € per km).

Pepper Catering

Lehtimäenkatu 3, 37150 Nokia

Lisätietoja jouluruokien tilaamisesta saat puhelimitse 03 4475319, WhatsUpilla 044 732 5366 tai sähköpostilla myynti@peppercatering.fi.

 

Kun tilaat jouluruokaa kotiin Tampereella tai Tampereen lähistöllä, niin kannattaa valita varma ja ammattitaitoinen Pepper Catering. Toiminta-alueemme on 80 km Tampereelta.

 

Jouluruoka valmiina kotiin Tampereen alueella – Pepper Catering

Nykyään on yhä tavallisempaa, että jouluruoat tilataan valmiina kotiin. Jouluherkuista voi toki tehdä myös osan (tai tietysti kaiken) itse, mutta joidenkin jouluruokien kohdalla voi olla jopa järkevää oikaista hieman. Hyviä esimerkkejä hiukan isotöisemmistä jouluruoista ovat esimerkiksi laatikot, kinkku, rosolli, salaatit ja juhlapöydän jälkiruoat.

Joulu on otollista aikaa kunnolliselle rauhoittumiselle, jota voi edesauttaa se, että jouluruoat voi tilata valmiina joulupöytään. Kaikkea ei enää tarvitse tehdä itse. Tilaamalla jouluruoat valmiina jää myös enemmän aikaa mukavalle tekemiselle, kuten piparkakkutalon koristelulle, peleille ja leikeille tai muuten vain rennolle oleskelulle.

Pepper Cateringin perinteiset joululaatikot

Jätä joululaatikoiden valmistaminen osaaviin käsiimme! Joululaatikoiden paistaminen on meillä Pepper Cateringingillä muodostunut jo perinteeksi. Tämä perinteikäs joulupuuha virittää aistit avoimeksi jouluun ja on merkki siitä, että paljon odotettu joulunaika saapuu katkaisemaan arjen tohinat hetkeksi. Pepper Cateringin joululaatikoiden reseptit ovat hioutuneet vuosien varrella omanlaisikseen ja tänä päivänä joululaatikot valmistetaan huolella ja ammattitaidolla alusta loppuun saakka itse omassa keittiössämme.

Valikoimastamme löytyvät perinteiset joululaatikot, kuten kestosuosikit lanttu- ja porkkanalaatikko, perunalaatikko, sekä imelletty perunalaatikko. Perinteisten joululaatikoiden ohella tilausvalikoimastamme löytyy muun muassa perinteisten tuttujen laatikoiden rinnalle suureen suosioon noussut bataattilaatikko.

Perinteinen joulukinkku

Perinteinen joulukinkku on monelle suomalaiselle ehdottomasti se joulupöydän tärkein herkku. Joulukinkku paistetaan hitaasti matalassa lämmössä ja kuorrutetaan sinapilla ja korppujauholla. Pepper Cateringilla valmistamme tilauksesta seuraavat vaihtoehdot: kokonainen kypsä kinkku tai helpot, valmiiksi siivutetut joulukinkkusiivut. Tilaa täksi jouluksi taatusti mehevä ja ja maukas kinkku valmiina! Toimitamme kinkut ja muut jouluruoat Tampereelle ja lähialueille aina 80 km päähän.

Perinteiset lihapullat

Olemme huomanneet, että erityisesti lapsiperheissä perinteiset ”mummon lihapullat” ovat se suurin suosikki. Siksi tarjoamme perinteisiä lihapullia tänä jouluna jouluruokavalikoimassamme. Pepper Cateringin kokkitontut takaavat, että nämä lihapullat saavat peukut niin pieniltä, kuin isommiltakin herkuttelijoilta!

Joulupöydän rosolli ja alkupalat

Jouluiset salaatit valmistetaan viime hetkellä juuri ennen jouluruokien noutoa. Näin takaamme, että tuoreista aineksista kootut salaatit säilyvät parhaimmillaan koko joulun ajan. Perinteisen jouluisen rosollin ja kestosuosikin jouluisen sienisalaatin lisäksi voit tilata Pepper Cateringin herkullisia jouluruokia, joissa olemme huomioineet myös vegaanit. Tänä vuonna joulun alkuruokina voit tilata seuraavia: punajuuri-aurajuustosalaatti, caesarsalaatti, hedelmäinen leipäjuustosalaatti, savukala-perunasalaatti, glögipikkelöidyt vihannekset, katkarapu Skagen, vegaaninen Skagen, fenkoli-tillisilli, kylmäsavulohiterriini, seesamkanaa, paahtopaistia ja piparjuurimajoneesia, itsesavustettua härkäpastramia sekä saaristolaisleipää. Valitse omat suosikkisi näistä ihanista herkuista!

Joulupuuro ja perinteinen luumu-rusinakeitto

Moni meistä muistaa aikaisemmista jouluista perinteisen riisipuuron ja suvusta toiseen kulkeneen luumu-rusinakeiton. Nekin on mukava tilata valmiina ja nauttia ihanan kiireettömästä joulusta.

Pepper Cateringin makeat joulupöydän jälkiruoat

Joulun ihanimmat jälkiruoat löytyvät Pepper Cateringin tilausruokavalikoimasta. Tämän joulun tilausruokien listalta voit tilata seuraavat joulupöydän kruunaajat: pipari-banoffee, jouluhalko, appelsiini-suklaa ja jouluinen rockyroad.

 

ihmisiä joulupöydässä

Jouluruoka kotiin Tampereella, kokemuksia

Lue asiakkaidemme kokemuksia, kun he ovat tilanneet jouluruokaa kotiin valmiina tai noutaneet valmiit jouluruoat kotiin Tampereen alueella. Moni asiakkaista oli tehnyt jouluruokien tilauksen kätevästi verkkokaupan kautta.

Ystävällinen palvelu. Lanttulaatikko erityisen hyvää!

Anne Mikkonen, jouluruokatilaus 30.12.2022

Ruoka oli erinomaista kaikkien osapuolien mielestä. Toimituksessakin oltiin joustavia ja ruoat oli valmiina noudettavaksi 2 tuntia aikasemminkin, joka oli huippu asia. Kiitos!

Lilli Salomaa, jouluruoka kotiinkuljetus Tampere 24.12.2022

Tilaaminen oli helppoa, koska tuoteselosteet olivat erittäin hyvät.

Tilatut jouluruoat, Kari Mati Nalli 24.12.2022

Jouluruokatilauksesta ym soittaessani palvelu puhelimessa oli kiitettävää ja ystävällistä😊 Hyvin ohjeistettiin miten tilaus kannattaa tehdä. Kuljetusfirma soitti fiksusti ennen tuontiaikaa, olivat siis hienosti etuajassa siitä mitä ilmoitettiin toiveajaksi👍 Tilaukseen jätin vahingossa täyttämättä eri maksajan, joten tilauksen maksu ei näkynyt,mutta Nokian Pepper ravintola hoiti huolenaiheeni hienosti henkilölle, joka löysi maksun😊 Kiitos😊😊

Sanna Keipilä, jouluruoka kotiin Nokia 23.12.2022

Laatikot olivat oikein hyvänmakuisia ja oli kiva yllätys, että gluteeniton perunalaatikko sopi myös perheemme moniallergiselle (maidoton, munaton, viljaton ruokavalio).

Niina Koskinen, joululaatikot  23.12.2022

Valmiiden jouluruokien helppo tilaaminen, säntillinen toimitus sekä maistuvuus takaa sen , että tulemme ehdottomasti käyttämään catering-palveluita muulloinkin…viimeistään jälleen ensi jouluna. SUURKIITOS :)!

Merja Plusisaari, jouluruoat 23.12.2022

Erityisesti perunalaatikon viskositeetti aivan erinomainen, ja maku täydellinen. Lanttu- ja porkkanalaatikon maku hyvä ei tarvinnut tuunata. Joulukinkku oli mureaa ja sopivan suolaista.

Kari Vanhanen, jouluruokatilaus 29.12.2021

Jouluruokien tilaaminen valmiina kotiin oli helppoa, toimitus tuli sovitusti ja ruuat olivat maukkaita. Tilaan jouluruokaa kotiin varmasti toistekin tätä kautta.

Elina Pusa, jouluruoka valmiina kotiin 28.12.2021

Tilasin joululaatikoita ja rosollia helpottaakseni pikkulapsiperheen jouluvalmisteluja. Kumpa useampi tietäisi tästä palvelusta! Jouluruoat olivat todellakin yhtä maukkaita kuin mummon leivinuunissa paistamia. Joulutunnelmalle jäi tilaa saapua, kun aikaa jäi muuhunkin kuin ruoanlaittoon ja keittiönsiivoukseen.

Poikamme vakava ruoka-aineallergia otettiin tosissaan, kiitos siitä. Joskus tuntuu että allergiat unohtuvat tai edes omalla henkilökunnalla ei ole tietoa siitä, mitä raaka-aineita ruoanvalmistuksessa käytetään.

Eeva Suutari-Saatsi, jouluruoka valmiina 28.12.2021

Erinomainen joulukinkku. Toiveet oli otettu huomioon. Myös perunalaatikko oli yhtä maukas, kun edellisvuosinakin. Kiitos!

Arja Salonen, jouluruoka valmiina kotiin 27.12.2021

Kiitos maistuvista jouluherkuista! Ruokaa oli tilausmäärään nähden enemmän kuin odotimme ja kaikki ruuat maistuivat mainiosti. Sienisalaatti oli ihanaa. Jouluruokien tilauksen tekeminen verkkokaupasta oli näppärää. Noutotilanne oli tehty sujuvaksi sekä helpoksi ja palvelu noutopaikassa oli erittäin ystävällistä. Kiitos!

Kati Neuvonen, jouluruoka valmiina verkkokaupasta 26.12.2021

Hyvää joulun odotusta!

 

Hakusanat: jouluhalko, glögijuustokakku, kinkku valmiiksi paistettuna, valmiiksi paistettu kinkku, lanttulaatikko, imelletty perunalaatikko, perunalaatikko, porkkanalaatikko, jouluinen sienisalaatti, waldorfinsalaatti, rosolli, punajuuri-aurajuustosalaatti, bataattilaatikko paistettuna kotiin, bataattilaatikko valmiina kotiin, imelletty perunalaatikko paistettuna kotiin, imelletty perunalaatikko valmiina kotiin, joulukinkku paistettuna, joulukinkku paistettuna kotiin, joulukinkku kotiin, joulukinkku valmiina kotiin, joululaatikot valmiina, joululaatikot kotiin, joululounas, joulumenu, jouluruoka, jouluruoka valmiina kotiin, jouluruoka kotiin, joulurosolli valmiina kotiin, lanttulaatikko paistettuna kotiin, lanttulaatikko valmiina kotiin, paras joulukinkku, porkkanalaatikko paistettuna kotiin, porkkanalaatikko valmiina kotiin, tilaa joululaatikot kotiin, tilaa jouluruoat kotiin, täydellinen joulukinkku, valmis joulukinkku, kinkku paistettuna Tampere, kinkku valmiina, joulumenu, joululounas valmiina

Akaa, Forssa, Hauho, Huittinen, Humppila, Häijää, Hämeenkyrö, Hämeenlinna, Ikaalinen, Kangasala, Kankaanpää, Kiikoinen, Kuhmoinen, Kuru, Kylmäkoski, Lempäälä, Luopioinen, Mänttä, Nokia, Orivesi, Parkano, Pirkkala, Pälkäne, Ruovesi, Sahalahti, Sastamala, Teisko, Toijala, Tampere, Urjala, Valkeakoski, Virrat, Ylöjärvi