juhlatila pepper kangasala kabinetti

Kabinetti | Kokoustila | Juhlatila | Kangasala

Pepper Bar & Restaurant – kokous- ja juhlatilat Kangasala

Suunnitteletko perhejuhlia tai tarvitsetko kokoustilaa Kangasalla? Pepper Bar & Restaurant Kangasalta löytyy varmasti sopiva vaihtoehto! Kangasalan Pepperin monenlaisiksi taipuvissa ja lämminhenkisissä tiloissa järjestät kokoukset ja juhlatilaisuudet pienistä tiimipalavereista aina suuriin jopa 80 hengen tapahtumiin asti. Meiltä löydät tunnelmalliset tilat Kangasalan keskustassa kokouspäiviin, syntymäpäiville, pikkujouluihin, virkistäviin kesäpäiviin sekä juhlaviin illallisiin. Erillisestä tilauksesta koko ravintola on varattavissa yksityistilaisuutta varten. Kokous- ja juhlamenun teemme aina asiakkaan toiveiden mukaan. Maksutonta pysäköintitilaa löytyy 2h kiekkopaikoilla ravintolan edestä.

Monen kokoisiin tilaisuuksiin mukautuvat kokoustila ja kabinetti Kangasala

Bar & Restaurant Pepper Kangasalan kokous- ja juhlatilat muodostuvat 24 hengen kabinetista ja 50 hengen ravintolasalista. Kabinettiin sijoittuu enintään 22 henkeä yhden pitkän pöydän ääreen. Kabinetin pöytämuodoksi voi valita myös 14 hengen leveämpi pöytä tai 6 erillistä 4 hengen pöytää. Kabinetin avattavien ikkunoiden ansiosta kabinetti pystytään yhdistämään osaksi ravintolasalia, jolloin juhlatilassa pystytään järjestämään jopa 80 hengen tilaisuuksia. Kesäaikana juhlatilasta on suora yhteys aurinkoiselle ja viihtyisälle 40 hengen terassille.

Kokous- ja juhlatiloista ei veloiteta erillistä tilavuokraa, vaan ne ovat asiakkaiden vapaassa käytössä tarjoilujen hinnalla. Kysy valmiita kokousmenuja ravintolastamme. Kokousvieraiden käytössä on langaton verkkoyhteys, kabinetin videotykki sekä fläppitaulu.

Lisätiedot ja varaukset:

Pepper Bar & Restaurant Kangasala

Kuohunharjuntie 26, 36200 Kangasala

p. 03 447 5312

kangasala@pepper.fi

 

 

Hakusanat:

Kokoustila Kangasala, juhlatila Kangasala, kabinetti Kangasla, kokoustiloja Kangasalla, juhlatilat Kangasala, juhlatila Kangasala