kabinetti kokoustila nokia

Kabinetti | Kokoustila | Juhlatila | Nokia

Pepper Bar & Restaurant – viihtyisät kokous- ja juhlatilat Nokialla

Suunnitteletko perhejuhlia tai tarvitsetko kokoustilaa Nokialla? Pepper Bar & Restaurant Nokialta löytyy varmasti sopiva vaihtoehto! Nokian Pepperin lämminhenkisissä tiloissa järjestät kokoukset ja juhlatilaisuudet pienistä tiimipalavereista aina suuriin jopa 130 hengen tapahtumiin asti. Meiltä löydät tunnelmalliset tilat Nokian keskustassa kokouspäiviin, syntymäpäiville, pikkujouluihin, virkistäviin kesäpäiviin sekä juhlaviin illallisiin. Erillisestä tilauksesta koko ravintola on varattavissa yksityistilaisuutta varten. Kokous- ja juhlamenun teemme aina asiakkaan toiveiden mukaan. Maksutonta pysäköintitilaa löytyy 2h kiekkopaikoilla ravintolan edestä.

Juhlatila Nokia

Nokian Pepperin kokous- ja juhlatilat muodostuvat 8 hengen neuvotteluhuoneesta sekä 36 hengen kabinetista. Kabinettiin pystytään sijoittamaan 24 henkeä kahteen pitkään pöytään ja lisäksi korotetulla ikkunatasanteella on paikat 12 hengelle.

Pepperin varsinaisesta ravintolasalista löytyy tilat 85 hengelle, joten kaikki tilat yhdistettynä Pepperissä pystytään järjestämään jopa 130 hengen tilaisuuksia.

Kokoustila ja kabinetti Nokia

Pepper Bar & Restaurant Nokian rauhalliseen ja suljettavaan kabinettiin mahtuu 8 henkeä. Isompaan kokoustilaan mahtuu jopa 36 henkilöä. Käytössä ovat maksuton wifi-verkkoyhteys, 50 tuumainen tv ja fläppitaulu. Tila soveltuu hyvin juhlien viettoon pienellä porukalla, kokousten pitopaikaksi, koulutustilaisuuteen tai vaikka tuote-esittelyyn. Kabinetissa on pitkä pöytä, joka tuo ystävät yhteen tai jonka ympäriltä kaikkien on helppo seurata esitystä tv-ruudulta.

Kokoustiloist ja kabinetista ei veloiteta erillistä tilavuokraa vaan se on asiakkaiden käytössä tarjoilujen hinnalla. Kokous- ja juhlamenun koostamme asiakkaan toiveiden mukaan.

Lisätiedot ja varaukset:

Pepper Bar & Restaurant Nokia

Välikatu 18, 37100 Nokia

nokia@pepper.fi

p. 03 4475311

 

 

Avainsanat:

Kokoustila Nokia, juhlatila Nokia, kabinetti Nokia, kokoustiloja Nokialla, juhlatilat Nokia, juhlatiloja Nokialla