lounas Kangasala Pepper

Lounas Kangasala

Lounas Kangasalla

Katso tämän viikon lounaat Kangasalla

 

Runsas noutopöytälounas Kangasalla

Kangasalan Pepperissä tarjoillaan herkullista ja vaihtuvaa noutopöytälounasta arkisin klo 11–14. Buffetin lounasvalikoima kattaa sekä liha- että kasvisvaihtoehdot tyydyttäen monipuolisesti erilaiset ruokamieltymykset. Jokaiselle päivälle suunnitellaan vaihtuva herkullinen lounasmenu, joka sopii niin lounastaukoa viettäville työntekijöille kuin ihan vain ruoasta nautiskelijoille.

Kangasalan Pepperin runsaalla noutopöytälounaalla pääset nauttimaan runsaasta alkusalaatti- ja leipäpöydästä, jossa on tarjolla tuoreita vihanneksia päivittäin paistettua tuoretta leipää. Herkulliset alkupalat valmistavat makunystyrät pääruokaa varten. Liha- ja kasvisvaihtoehdot vaihtelevat päivittäin, joten jokainen vierailu Pepperissä tarjoaa uuden makuelämyksen.

Business-lounas Kangasalalla

Tule nauttimaan vaihtuvasta ja laadukkaasta lounaasta Kangasalan Pepperiin. Olitpa sitten kiireinen työntekijä tai liikekumppani, tarjoamme sinulle päivittäin herkullisen lounasvaihtoehdon, joka sopii erilaisiin tilanteisiin.

Business-lounas saa uuden ulottuvuuden tilojen takaamalla rauhallisella ja ammattimaisella ilmapiirillä. Ystävällinen palvelu varmistaa sujuvan lounasneuvottelun ja tarjoaa mahdollisuuden rentoutua samalla, kun herkullinen ruoka hellii makuaistia.

Kangasalan Pepperin herkullisen lounaan lisäksi ravintolasta löytyy myös monipuoliset ja muunneltavat tilat kokousten ja juhlien järjestämiseen. Sijaitsemme Kangasalan ydinkeskustassa, joten meille on helppo tulla. Ilmaista pysäköintitilaa löytyy ravintolan välittömästä läheisyydestä 2 h kiekkopaikoilla.

Pepper Kangasalan kokous- ja juhlatilat muodostuvat 24 hengen kabinetista ja 50 hengen ravintolasalista. Kabinettiin sijoittuu jopa 22 henkeä pitkän pöydän ääreen. Avattavien ikkunoiden ansiosta kabinetti pystytään yhdistämään osaksi ravintolasalia, jolloin tilassa pystytään järjestämään jopa 80 hengen tilaisuuksia. Kesäaikana juhlatilasta on suora yhteys aurinkoiselle ja viihtyisälle 40 hengen terassille.

Kokous- ja juhlatiloista ei veloiteta erillistä tilavuokraa, vaan ne ovat asiakkaiden vapaassa käytössä tarjoilujen hinnalla. Kysy valmiita kokousmenuja ravintolastamme. Kokousvieraiden käytössä on langaton verkkoyhteys, kabinetin videotykki sekä fläppitaulu.

Kangasalan Pepperin lounaalla makuja maailmalta

Pepperin lounas Kangasalalla tarjoaa monipuolisen makumaailman, joka heijastaa a la carte -menumme monipuolisuutta. Lounasvalikoimassamme yhdistyvät muun muassa italialaisen ja eteläranskalaisen keittiön herkulliset maut, unohtamatta amerikkalaisen keittiön vivahteita. Takaamme makuelämyksen, joka kattaa laajan kirjon makuja ja kulttuurisia vaikutteita.

Kangasalan Pepperissä voit myös nauttia a-oikeuksilla varustetusta valikoimasta juomia, jolloin voit täydentää lounaselämyksen laadukkaalla viinillä, oluella tai muulla juomalla, joka sopii täydellisesti valitsemaasi ruokaan ja tunnelmaan.

Kokonaisuudessaan Pepperin lounas tarjoaa paitsi vaihtuvan ja houkuttelevan ruokalistan myös matkan erilaisten keittiöiden läpi. Olitpa sitten etsimässä perinteikkäitä makuja tai haluat tutustua uusiin ja jännittäviin makuyhdistelmiin, Kangasalan Pepperin lounas tarjoaa makuelämyksen, joka vie sinut maailman ympäri ruoan avulla.

Olipa siis kyseessä lounastreffit, kokous, juhla tai rento illanvietto ystävien kanssa Kangasalalla, Pepper tarjoaa viihtyisät tilat ja monipuolisen ruokavalikoiman, joka sopii kaikenlaisiin makuihin ja tarpeisiin.

Noutopöytälounas on tarjolla Kangasalan Pepperissä arkipäivisin klo 11–14, jolloin voit nauttia vaihtuvasta ja herkullisesta lounasvalikoimasta. Niin lounasaikaan, kuten myös iltaisin ja viikonloppuisin tarjoamme laajan valikoiman á la carte -listan annoksia, jotka hemmottelevat makuhermoja. Perheen pienimmille löytyy oma ruokalista, ja he voivat viihtyä mukavasti puuhaillen odottaessaan annoksia. Kesäisin voit nauttia ateriasi aurinkoisella terassilla, joka kutsuu viihtymään ulkona.

Tervetuloa nauttimaan laajasta makumaailmasta ja viihtyisästä ilmapiiristä Kangasalan Pepperiin!

 

Avainsanat:

Lounas Kangasala, Kangasalan lounaat, lounas Kangasalla