lounas nokian pepperissä haarukat veitset ruoka-annoksia

Lounas Nokia

Lounas Nokia

Katso tämän viikon lounaat Nokialla

 

Nokian Pepperissä tarjoillaan herkullista ja vaihtuvaa lounasta arkisin klo 11–14. Lounasvalikoima kattaa sekä liha- että kasvisvaihtoehdot tyydyttäen monipuolisesti erilaiset ruokamieltymykset. Jokaiselle päivälle suunnitellaan vaihtuva herkullinen lounasmenu, joka sopii niin lounastaukoa viettäville työntekijöille kuin ihan vain ruoasta nautiskelijoille.

Nokian Pepperin lounaalla pääset nauttimaan runsaasta alkusalaatti- ja leipäpöydästä, jossa on tarjolla tuoreita vihanneksia päivittäin paistettua tuoretta leipää. Herkulliset alkupalat valmistavat makunystyrät pääruokaa varten. Liha- ja kasvisvaihtoehdot vaihtelevat päivittäin, joten jokainen vierailu Pepperissä tarjoaa uuden makuelämyksen.

Business-lounas Nokialla

Tule nauttimaan vaihtuvasta ja laadukkaasta lounaasta Nokian Pepperiin. Olitpa sitten kiireinen työntekijä tai liikekumppani, tarjoamme sinulle päivittäin herkullisen lounasvaihtoehdon, joka sopii erilaisiin tilanteisiin.

Business-lounas saa uuden ulottuvuuden tilojen takaamalla rauhallisella ja ammattimaisella ilmapiirillä. Ystävällinen palvelu varmistaa sujuvan lounasneuvottelun ja tarjoaa mahdollisuuden rentoutua samalla, kun herkullinen ruoka hellii makuaistia.

Nokian Pepperin herkullisen lounaan lisäksi ravintolasta löytyy myös monipuoliset ja muunneltavat tilat kokousten ja juhlien järjestämiseen. Sijaitsemme Nokian ydinkeskustassa, joten meille on helppo tulla. Ilmaista pysäköintitilaa löytyy ravintolan välittömästä läheisyydestä 2 h kiekkopaikoilla.

Meiltä löytyy 8 hengen neuvotteluhuone sekä 36 hengen kabinetti, jossa on mahdollista järjestää erilaisia tilaisuuksia. Kabinetissa voidaan istuttaa 24 henkeä kahdelle pitkälle pöydälle, ja korotetulla ikkunatasanteella on tilaa 12 hengelle. Lisäksi ravintolasalissamme on tilaa 85 hengelle, joten yhdistämällä eri tilat voimme järjestää jopa 130 hengen tilaisuuksia.

Nokian Pepperin lounaalla makuja maailmalta

Pepperin lounas Nokialla tarjoaa monipuolisen makumaailman, joka heijastaa a la carte -menumme monipuolisuutta. Lounasvalikoimassamme yhdistyvät muun muassa italialaisen ja eteläranskalaisen keittiön herkulliset maut, unohtamatta amerikkalaisen keittiön vivahteita. Takaamme makuelämyksen, joka kattaa laajan kirjon makuja ja kulttuurisia vaikutteita.

Nokian Pepperissä voit myös nauttia a-oikeuksilla varustetusta valikoimasta juomia, jolloin voit täydentää lounaselämyksen laadukkaalla viinillä, oluella tai muulla juomalla, joka sopii täydellisesti valitsemaasi ruokaan ja tunnelmaan.

Kokonaisuudessaan Pepperin lounas tarjoaa paitsi vaihtuvan ja houkuttelevan ruokalistan myös matkan erilaisten keittiöiden läpi. Olitpa sitten etsimässä perinteikkäitä makuja tai haluat tutustua uusiin ja jännittäviin makuyhdistelmiin, Nokian Pepperin lounas tarjoaa makuelämyksen, joka vie sinut maailman ympäri ruoan avulla.

Olipa siis kyseessä lounastreffit, kokous, juhla tai rento illanvietto ystävien kanssa, Pepper tarjoaa viihtyisät tilat ja monipuolisen ruokavalikoiman, joka sopii kaikenlaisiin makuihin ja tarpeisiin.

Lounasaika on arkipäivisin klo 11–14, jolloin voit nauttia vaihtuvasta ja herkullisesta lounasvalikoimasta. Niin lounasaikaan, kuten myös iltaisin ja viikonloppuisin tarjoamme laajan valikoiman á la carte -listan annoksia, jotka hemmottelevat makuhermojasi. Perheen pienimmille löytyy oma ruokalista, ja he voivat viihtyä mukavasti puuhaillen odottaessaan annoksia. Kesäisin voit nauttia ateriasi aurinkoisella terassilla, joka kutsuu viihtymään ulkona.

Tervetuloa nauttimaan laajasta makumaailmasta ja viihtyisästä ilmapiiristä Nokian Pepperiin!

 

Avainsanat:

Lounas Nokia, Nokian lounaat, lounas Nokialla