lounas nokia Ravintola Pepper

Lounas Ylöjärvi

Lounas Ylöjärvellä

Katso tämän viikon lounaat Ylöjärvellä

 

Ylöjärven Pepperissä tarjoillaan herkullista ja vaihtuvaa lounasta arkisin klo 11–14. Lounasvalikoima kattaa sekä liha- että kasvisvaihtoehdot tyydyttäen monipuolisesti erilaiset ruokamieltymykset. Jokaiselle päivälle suunnitellaan vaihtuva herkullinen lounasmenu, joka sopii niin lounastaukoa viettäville työntekijöille kuin ihan vain ruoasta nautiskelijoille.

Ylöjärven Pepperin lounaalla pääset nauttimaan runsaasta alkusalaatti- ja leipäpöydästä, jossa on tarjolla tuoreita vihanneksia päivittäin paistettua tuoretta leipää. Herkulliset alkupalat valmistavat makunystyrät pääruokaa varten. Liha- ja kasvisvaihtoehdot vaihtelevat päivittäin, joten jokainen vierailu Pepperissä tarjoaa uuden makuelämyksen.

Business-lounas Ylöjärvellä

Tule nauttimaan vaihtuvasta ja laadukkaasta lounaasta Ylöjärven Pepperiin. Olitpa sitten kiireinen työntekijä tai liikekumppani, tarjoamme sinulle päivittäin herkullisen lounasvaihtoehdon, joka sopii erilaisiin tilanteisiin.

Business-lounas saa uuden ulottuvuuden tilojen takaamalla rauhallisella ja ammattimaisella ilmapiirillä. Ystävällinen palvelu varmistaa sujuvan lounasneuvottelun ja tarjoaa mahdollisuuden rentoutua samalla, kun herkullinen ruoka hellii makuaistia.

Ylöjärven Pepperin herkullisen lounaan lisäksi ravintolasta löytyy myös monipuoliset ja muunneltavat tilat kokousten ja juhlien järjestämiseen. Sijaitsemme Ylöjärven ydinkeskustassa, joten meille on helppo tulla. Ilmaista pysäköintitilaa löytyy ravintolan välittömästä läheisyydestä 2 h kiekkopaikoilla.

Ylöjärven Pepperin rauhalliseen ja suljettavaan kabinettiin mahtuu 12 henkeä. Käytössä ovat maksuton wifi-verkkoyhteys, 50 tuumainen tv ja fläppitaulu. Oma rauhallinen tila soveltuu hyvin juhlien viettoon pienellä porukalla, kokousten pitopaikaksi, koulutustilaisuuteen tai vaikka tuote-esittelyyn. Kabinetissa on pitkä pöytä, joka tuo ystävät yhteen tai jonka ympäriltä kaikkien on helppo seurata esitystä tv-ruudulta.

Kabinetista ei veloiteta erillistä tilavuokraa vaan se on asiakkaiden käytössä tarjoilujen hinnalla. Kokous- ja juhlamenun koostamme asiakkaan toiveiden mukaan.

Ylöjärven Pepperin lounaalla makuja maailmalta

Pepperin lounas Ylöjärvellä tarjoaa monipuolisen makumaailman, joka heijastaa a la carte -menumme monipuolisuutta. Lounasvalikoimassamme yhdistyvät muun muassa italialaisen ja eteläranskalaisen keittiön herkulliset maut, unohtamatta amerikkalaisen keittiön vivahteita. Takaamme makuelämyksen, joka kattaa laajan kirjon makuja ja kulttuurisia vaikutteita.

Ylöjärven Pepperissä voit myös nauttia a-oikeuksilla varustetusta valikoimasta juomia, jolloin voit täydentää lounaselämyksen laadukkaalla viinillä, oluella tai muulla juomalla, joka sopii täydellisesti valitsemaasi ruokaan ja tunnelmaan.

Kokonaisuudessaan Pepperin lounas tarjoaa paitsi vaihtuvan ja houkuttelevan ruokalistan myös matkan erilaisten keittiöiden läpi. Olitpa sitten etsimässä perinteikkäitä makuja tai haluat tutustua uusiin ja jännittäviin makuyhdistelmiin, Ylöjärven Pepperin lounas tarjoaa makuelämyksen, joka vie sinut maailman ympäri ruoan avulla.

Olipa siis kyseessä lounastreffit, kokous, juhla tai rento illanvietto ystävien kanssa Ylöjärvellä, Pepper tarjoaa viihtyisät tilat ja monipuolisen ruokavalikoiman, joka sopii kaikenlaisiin makuihin ja tarpeisiin.

Lounasaika Ylöjärven Pepperissä on arkipäivisin klo 11–14, jolloin voit nauttia vaihtuvasta ja herkullisesta lounasvalikoimasta. Niin lounasaikaan, kuten myös iltaisin ja viikonloppuisin tarjoamme laajan valikoiman á la carte -listan annoksia, jotka hemmottelevat makuhermojasi. Perheen pienimmille löytyy oma ruokalista, ja he voivat viihtyä mukavasti puuhaillen odottaessaan annoksia. Kesäisin voit nauttia ateriasi aurinkoisella terassilla, joka kutsuu viihtymään ulkona.

Tervetuloa nauttimaan laajasta makumaailmasta ja viihtyisästä ilmapiiristä Ylöjärven Pepperiin!

Avainsanat:

Lounas Ylöjärvi, Ylöjärven lounaat, lounas Ylöjärvellä