Burgerviikot

juustopekoniburgeri, pepperin logo

Burgerviikot – mehevät ja suositut burgerit Pepperissä lokakuun ajan

Tervetuloa Pepperiin, jonne lokakuu tuo tullessaan herkulliset Burger-viikot! Koko kuukauden ajan tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden nauttia erityisesti suunniteltuja burgereita, jotka vievät makunautinnon uudelle tasolle. Tutustu burgereihimme ja huomaat, miten erilaisia ne ovat keskenään. Maisteltavaa siis löytyy!

Burger-viikkojen erikoismenu:

Normaalin menumme ohella esittelemme seuraavat suussa sulavat burgerit:

Crispy Cole -burgeri (L) – 18,90 €
Kaksi mehukasta naudanlihapihviä, raikasta coleslawta, beranaisekastiketta, perunalastuja ja french-sinappia perunabriossin välissä. Lisänä maalaisranskalaisia.

Tuhti burgeri (L) – 20,90 €
Täyteläinen burgeri, jossa on cheddarjuustoa, Monterey Jack -juustoa, rapeaa pekonia, chilimajoneesia, maustekurkkua ja pikkelöityä punasipulia. Tarjoillaan maalaisranskalaisilla.

Pulled Pork -burgeri (L) – 17,90 €
Mehevä pulled pork, savun makuinen BBQ-kastike, coleslaw ja pikkelöity punasipuli perunabriossissa. Lisänä maalaisranskalaisia.

Mexican Chicken -burgeri (L) – 16,90 €
Cajun-mausteella paneroitua kanaa, Monterey Jack -juustoa, pico de galloa ja quacamolea perunabriossin välissä. Lisänä maalaisranskalaisia.

Teryaki lohi -burgeri (L) – 17,90 €
Teriaki-lohta guacamolen ja limemajoneesin kera perunabriossissa. Tarjoillaan maalaisranskalaisilla.

Portobelloburgeri (VE) – 15,90 €
Vegaaninen vaihtoehto mehevästä portobello-pihvistä karamellisoidulla valkosipulimajoneesilla ja BBQ-kastikkeella. Lisänä maalaisranskalaisia.

Juniorin juustoburgeri 10, 50 € (L)
Rapeaa salaattia, tomaattia ja cheddarjuustoa sisältävä burgeri perunabriossissa. Lisänä maalaisranskalaisia.

Burgerisämpylän voi myös vaihtaa gluteenittomaan vaihtoehtoon.

Tule nauttimaan

Älä jää paitsi tästä herkullisesta tilaisuudesta! Burger-viikot Pepper-ravintoloissa ovat mahtava tilaisuus kokea uusia makuja ja nauttia hyvästä seurasta. Tervetuloa herkuttelemaan!