Juhla- ja Pitopalvelu Kristalli siirtyy Pepper Cateringille

TIEDOTE 20.6.2018:

Juhla- ja Pitopalvelu Kristalli siirtyy Pepper Cateringille

 

Suositun tamperelaisen juhlajärjestäjän, Juhla- ja Pitopalvelu Kristallin toiminta on siirtynyt Pepper Cateringille. Restbar Groupiin kuuluva Pepper Catering on ostanut keskiviikkona 20.6.2018 tehdyllä kaupalla Juhla- ja Pitopalvelu Kristallin sopimuskannan ja toiminimen. Toiminta siirtyy Pepper Cateringille heti ja Pepper Catering vastaa tulevien pitopalvelutilaisuuksien toteuttamisesta asiakkaiden kanssa tehtyjen sopimusten mukaisesti.

Juhla- ja Pitopalvelu Kristalli ajautui kevään aikana taloudellisiin vaikeuksiin ja toiminnalle etsittiin luotettavaa ja ammattitaitoista jatkajaa, joka pystyisi turvaamaan tulevalle kesälle sovittujen pitopalvelutilaisuuksien hoitamisen. ”Osa jatkajaehdokkaista olisi pystynyt hoitamaan vain osan Kristallin keikoista, mutta Pepper Cateringin reilumpi kapasiteetti mahdollisti koko sopimuskannan siirtämisen yrityksellemme. Pystymme tarjoamaan Kristallin asiakkaille tasokkaan catering-palvelun samoilla menuilla, hinnoilla ja sopimusehdoilla mitä aiempi yrittäjä on asiakkaiden kanssa sopinut.”, Pepper Cateringin ravintolatoimenjohtaja Timo Hannula kertoo.

Pepper Catering on tamperelaisen perheyhtiön Restbar Groupin omistama pitopalveluyritys. Pitopalvelutoiminnan lisäksi Restbar Groupiin kuuluvat Pepper-ravintolat Nokialla, Ylöjärvellä ja Kangasalla sekä Olutravintola Konttori Tampereella. Ravintolatoiminnan lisäksi Restbar Groupiin kuuluu DJ- ja karaokepalvelua juhliin, tapahtumiin ja ravintoloihin tarjoava ohjelmayhtiö Popmaster.

Nyt tehty pitopalvelutoiminnan kauppa oli Pepper Cateringille jo toinen reilun kuukauden sisällä. Huhtikuussa Pepper Catering osti perinteikkään nokialaisen pitopalveluyrityksen Pito-Kalaasin liiketoiminnan.                 

Lisätietoja:
Toimitusjohtaja Mikko Hannula
p. 040 5454478
mikko.hannula@restbar.fi

* * *

Restbar Groupin muodostavat ravintolayhtiöt Restbar Oy ja Kaupunkiravintolat Oy sekä DJ- ja karaoketoimintaan keskittyvä ohjelmayhtiö Popmaster Oy. Yhtiöt työllistävät koko- ja osa-aikaisesti yhteensä noin 120 henkeä. Yhtiö on perustettu vuonna 1989 Tampereella. Liikevaihto vuonna 2017 oli yhteensä 4,4 milj. euroa.