pepperin jouluruokasponssi

Pepperin jouluruokasponssi

perhe, lapsia jouluaterialla

Pepperin jouluruokasponssi – varainkeruuta helposti

Tukea luokalle, yhdistykselle tai joukkueelle helposti ja herkullisesti! Pepperin jouluruokasponssi on paikallisille koululuokille, urheiluseuroille ja yhdistyksille suunnattu varainkeruukampanja, jonka keskiössä on valmis, perinteinen ja maittava jouluruoka tilattavaksi kotiin joulupöytään. Jouluruoan valmistaa yhteistyökumppanimme Pepper Catering.

Varainkeruu pähkinänkuoressa

Jouluruokien tilaaminen tapahtuu helposti Pepper Cateringin verkkokaupassa, yhteistilausta tai rahojen keräämistä ei yhteyshenkilöiltä tarvita. Ainoa, mitä tarvitsee muistaa, on käyttää jouluruokia tilatessa etukoodia, jonka saatte, kun sponsoroinnista sovitaan. Jouluruokaostokset rekisteröidään etukoodin avulla oikean tahon alle.

Jouluruokien viimeinen tilauspäivä on ke 20.12.2023. Katso jouluruokien toimitusvaihtoehot ja -hinnat täältä.

Myyntituotto 

Varainkeruun idea on, että jokaisesta myydystä 10 €:n jouluruokaostoksesta tilitämme joukkueelle yhden euron. Käytännössä kaikesta kerrytetystä jouluruokamyynnistä maksamme 10 % lyhentämättömänä luokan, yhdistyksen tai joukkueen kassaan.
(Huomioithan, että jouluruokasponssia ei voi yhdistää muihin etuihin, kuten Tähtiasiakastarjoukseen.)

Esimerkki 1:

15 perhettä tilaa jouluruokia keskimäärin 85 €:lla. Etukoodilla tunnistetut kokonaisostokset yhteensä 1275 €.
TILITÄMME JOUKKUEELLE 127,50 €.

Esimerkki 2:

35 perhettä tilaa jouluruokia keskimäärin 97 €:lla. Etukoodilla tunnistetut kokonaisostokset yhteensä 3395 €.
TILITÄMME JOUKKUEELLE 339,50 €. 

Mitä jouluruokasponssi vaatii järjestäjältä?

Järjestävä taho hoitaa jouluruoan markkinoinnin itse. Tarjoamme sähköisen mainospaketin varainkeruukampanjan markkinointia varten (someruudut sekä printattava/ sähköpostin liitteeksi lisättävä A5-esite).

Jouluruokia voi tilata kuka tahansa; oma perhe, isovanhemmat, ystävät tai tuttavat. Mitä enemmän ostoksia, sitä enemmän tilitettävää. Ylärajaa jouluruokaostoille ei ole.

HUOM: Tarjoamme tämän mahdollisuuden jouluna 2023 kymmenelle ensimmäiselle kiinnostuneelle luokalle/ joukkueelle / yhdistykselle eli jos kiinnostuitte, niin kannattaa toimia nopeasti! Lähetä kysely alla olevalla lomakkeella, niin Pepper Cateringin tontut ovat sinuun pian yhteydessä!

 

Jouluruokien toimitusvaihtoehdot

Jouluruoat voit noutaa Pepper Cateringin tuotantokeittiöltä. Noutopäivä on la 23.12.2023 klo 11–16 (toimitusmaksu: 0 €).

Voit noutaa jouluruoan myös lähimmästä Pepper–ravintolasta (Kangasala, Nokia, Ylöjärvi) la 23.12.2023 ravintolan aukioloaikoina (toimitusmaksu: 14,90 €).

Kun haluat jouluruoan kotiovellesi, voit tilata kotiinkuljetuksen verkkokauppatilauksesi yhteydessä (toimitusmaksu: 20 € + 1 € per km).

Pepper Catering

Lehtimäenkatu 3, 37150 Nokia

Lisätietoja jouluruokien tilaamisesta saat puhelimitse 03 4475319, WhatsApilla 044 732 5366 tai sähköpostilla myynti@peppercatering.fi.