juhlatila kokoustila ylöjärvi pepper

Kabinetti | Kokoustila | Juhlatila | Ylöjärvi

Pepper Bar & Restaurant – viihtyisät kokous- ja juhlatilat Ylöjärvellä

Suunnitteletko perhejuhlia tai tarvitsetko kokoustilaa Ylöjärvellä? Pepper Bar & Restaurant Ylöjärveltä löytyy varmasti sopiva vaihtoehto! Ylöjärven Pepperin lämminhenkisissä tiloissa järjestät kokoukset ja juhlatilaisuudet pienistä tiimipalavereista aina suuriin jopa 80 hengen tapahtumiin asti. Meiltä löydät tunnelmalliset tilat Ylöjärven keskustassa kokouspäiviin, syntymäpäiville, pikkujouluihin, virkistäviin kesäpäiviin sekä juhlaviin illallisiin. Erillisestä tilauksesta koko ravintola on varattavissa yksityistilaisuutta varten. Kokous- ja juhlamenun teemme aina asiakkaan toiveiden mukaan. Maksutonta pysäköintitilaa löytyy 2h kiekkopaikoilla ravintolan edestä.

Kabinetti Ylöjärvi

Pepper Bar & Restaurant Ylöjärven rauhalliseen ja suljettavaan kabinettiin mahtuu 12 henkeä. Käytössä ovat maksuton wifi-verkkoyhteys, 50 tuumainen tv ja fläppitaulu. Tila soveltuu hyvin juhlien viettoon pienellä porukalla, kokousten pitopaikaksi, koulutustilaisuuteen tai vaikka tuote-esittelyyn. Kabinetissa on pitkä pöytä, joka tuo ystävät yhteen tai jonka ympäriltä kaikkien on helppo seurata esitystä tv-ruudulta.

Kabinetista ei veloiteta erillistä tilavuokraa vaan se on asiakkaiden käytössä tarjoilujen hinnalla. Kokous- ja juhlamenun koostamme asiakkaan toiveiden mukaan.

Lisätiedot ja varaukset:

Pepper Bar & Restaurant Ylöjärvi

Rantajätkäntie 2, 33470 Ylöjärvi

ylojarvi@pepper.fi

p. 03 4475313

 

 

Hakusanat:

Kokoustila Ylöjärvi, juhlatila Ylöjärvi, kabinetti Ylöjärvi, kokoustiloja Ylöjärvellä, juhlatilat Ylöjärvi, juhlatila Ylöjärvi