pitopalvelu häihin

Kokemuksia – Pepper Catering – Pitopalvelu

Asiakkaiden palautteita Pepper Cateringin toiminnasta

”Pepper Catering hoiti pitipalvelun häissämme aivan erinomaisesti: ruoka oli todella hyvää (juuri sellaista mitä olimme toivoneetkin) ja tarjoilu oli ammattimaista ja sopivasti huomaamatonta. Yhteydenpito sujui todella hyvin, eli kokonaisarvosana on ehdottomasti 5 tähteä. Voisin ottaa Pepper Cateringin uudestaankin hoitamaan juhlieni tarjoilua, niin hyvä kokemus tästä jäi.”
– Maria Asmalan postaus Pepper Cateringin Facebook-sivuille 30.5.2019″

LUE ASIAKKAIDEN KOKEMUKSIA:
Pepper Cateringin arvostelut Facebookissa


SÄHKÖPOSTILLA SAATUJA PALAUTTEITA:

”Homma toimi oikein hyvin, tarjousvaiheessa yhteydenpito oli nopeaa ja kaikki toiveemme tarjoiluista toteutuivat. Olimme myös tyytyväisiä ruuan makuun ja laatuun kokonaisuudessaan. Ruokaa jäi aika paljon yli, mutta parempi toki näin päin!”
– Eero Laukkanen, 10.6.2019 –

”Tilasimme juustokakkuja, jotka saivat vain ja ainoastaan positiivista palautetta rakkaudestaan ja ulkonäöstään. Kiitos!”
– Päivi Vornanen, 3.6.2019 –

”Kävin googlessa antamassa viisi tähteä. Saimme teiltä erinomaiset tuotteet, palvelu oli joustavaa, sujuvaa ja ensiluokkaista! Iso kiitos. ”
– Tero Haataja, 3.6.2019 –

”Kaikki meni nappiin. Ystävällinen henkilökunta, tarjoilut sopimuksen mukaan ja kaikki hyvin. Suositellaan ja käytetään toistekin jos tarvetta tulee.”
– Jukka Välimaa, 28.5.2019 –

”Aivan loistava ruoka ja palvelu, kiitos!!!”
– Suvi Riihelä, 27.5.2019 –

”Olimme erittäin tyytyväisiä pitopalveluunne – Kiitos vielä kovasti! Tarjoilut olivat tosi maukkaita ja saivat vieraitakin kovasti kehuja. Kaikki meni niin nappiin kuin vain voi mennä.”
– asiakaspalaute 16.5.2019 –

”Kaikki meni erittäin hienosti ja kivuttomasti. Ruoka oli hyvää ja sitä oli juuri oikea määrä, työntekijät ystävällisiä ja ammattitaitoisia. Tulemme jatkossakin käyttämään palveluitanne! Kiitos!”
– asiakaspalaute 15.5.2019 –

”Annan mielelläni palautetta ruokatarjoilustanne. Olin siihen erittäin tyytyväinen. Ruoka oli hyvää, se oli laitettu kauniisti esille ja kaikki toteutettu toivomustemme mukaan. Eritysmaininnan ansaitsevat maukas leipä ja herkullinen, suussasulava täytekakku. Tarjoilu hoidettiin hienosti, aikataulun mukaisesti, joustavasti ja ystävällisesti. Jäljelle jääneet ruoat oli pakattu siististi ja laitettu jääkaappiin, josta ne oli helppo ottaa mukaan. Tämä oli hyvä kokemus ja voin vilpittömösti suositella palvelujanne muillekin.”
– asiakaspalaute 14.5.2019 –
 
”Kiitos teille toimituksesta! Kalakeitto oli erinomaista ja sai paljon kehuja. Olimme todella tyytyväisiä kaikkeen, kiitos teille!”
– asiakaspalaute 14.5.2019 – 
 
”Olemme erittäin tyytyväisiä. Ruoka oli hyvää ja sitä oli riittävästi. Henkilökunta mukavaa ja asiansaosaavaa!”
– asiakaspalaute 14.5.2019 – 
 
”Ruoka oli hyvää ja sitä oli riittävästi. Annokset per nokka olivat itse asiassa niin suuria että olisin siitä mielelläni kuullut ”varoituksen”. Nyt tarjottavaa oli reippaanlaisesti yli vaikka osa otti sitä mukaankin. Parempi kuitenkin tottakai näin päin, on ikävämpää jos tarjottava loppuu kesken.”
– asiakaspalaute 29.3.2019 –
 
”Tilaamani täytekakku kinuskikuorrutteella sai perheeltäni hyvän vastaanoton,johon oli helppo yhtyä. Moitteita eivät myöskään saaneet voileipäkakut. Henkilökohtaisesti olisin tyytyväinen vähän niukempaan koristeluun ja antaisin laadun voittaa määrän. Kaikki yhteydenotot toimivat erittäin hyvin. Toivottavasti saamme uusia aiheita kääntyä jatkossakin puoleenne.”
– asiakaspalaute 28.3.2019 – 
 
”Mukava huomata, että haluatte palautetta toiminnastanne, se onkin avain kehitykseen! Kokonaisuudessaan asiakaskokemus jäi erittäin miellyttäväksi: saimme nopeita, asiantuntevia vastauksia ja yhteydenottoja. Yhteistyö oli joustavaa ja saimme tämän ansioista meidän tarpeisiimme sopivan tarjouksen. Saamamme ruoka oli myös erittäin maukasta, ja ylitti odotukset. Toivottavasti jatkatte samoin tavoin! Ainoana kritiikkinä voisin todeta, että ruokaa oli lopulta aivan liikaa ja hävikkiä muodostui ikävän paljon. Toki ymmärrän, että ruokamäärän optimointi on hankalaa, mutta toisaalta tähän voisimme kiinnittää huomiota, jos toivottavasti jatkossakin tulemme tekemään yhteistyötä kanssanne.”
– asiakaspalaute 11.3.2019 –
 
”Olemme oikein tyytyväisiä ,ruoka oli hyvää ja todella riittävästi . Aivan mahtavan hyvä täytekakku .Ihana herttainen tyttö palvelemassa . Suosittelen muillekkin.”
– asiakaspalaute 11.3.2019 –
 
”Halusimme sanoa että olimme hyvin tyytyväisiä hautajaisten pitopalveluun. Työntekijät olivat iloisia ja reippaita. Ruoka ja jälkiruoka oli oikein hyvää. Voimme käyttää mielellämme toisenkin kerran teidän pitopalvelua tulevissa tilaisuuksissa. Ja suositella muillekin tutuille teidän hyvää pitopalvelua.”
– asiakaspalaute 5.3.2019 –
 
”Tuotteet tuli ajoissa sovittuun paikkaan. Maku sekä ulkomuoto täytti odotukset. Aion käyttää teitä jatkossakin ja suositella muillekki.”
– asiakaspalaute 28.2.2019 –
 
”Hienosti meni! Pelisilmää ja ammattitaitoa. Kehitysehdotuksena: tarjottaville nimikyltit.”
– asiakaspalaute 26.2.2019 –
 
”Olen erittäin tyytyväinen tekemiinne tuotteisiin, kaikki oli niinkuin sovittiin, ja määrät ylittivät odotukset, kovasti saatiin kehuja , eli voin suositella teidän palveluja muillekin.”
– asiakaspalaute 25.2.2019 –
 
”Ruoka oli todella hyvää ja tarjoilu pelasi loistavasti. Suosittelen muillekin asiakkaille”
– asiakaspalaute 25.2.2019 –

”Olemme äärimmäisen tyytyväisiä hinta/ laatu / täsmällisyys suhteeseen. Ruoka oli hyvää ja kannaltamme täysin vaivatonta.”
– asiakaspalaute 11.2.2019 –

”Juhlien aikana kiittelimmekin jo henkilökuntaanne aivan loistavasta toiminnasta. Ruoka oli erittäin hyvää ja juuri sellaista kun olimme toivoneetkin. Kaikki kehuivat ruokia kaikin puolin, pahaa sanaa emme kuulleet. Lisäksi tarjolle pano oli erittäin onnistunut. Järjestelyt ennen juhlia sujuivat hyvin sähköpostin välityksellä ja ja pitopalvelun saapuessa hääpäivänä juhlapaikalle tuli olo, että meitä kuunneltiin ja pystyimme levollisin mielin lähtemään kirkkoon, varmoina siitä että hommat hoituu. Kiitos vielä koko teidän porukalle, mikäli joku tuttu sattuu olemaan pitopalvelun tarpeessa, voimme suositella lämpimästi Pepper Cateringia.”
– asiakaspalaute 10.2.2019 –

”Kiitos! Palvelu oli hyvää, innostunutta ja ammattimaista. Ruoka oli juhlaruoaksi sopivaa ja hyvää ja lisäksi sitä oli riittävästi. Juhlat olivat hyvin onnistuneet ja siitä osaltanne kiitos teille. Sopimuksesta sai myös räätälöityä hyvän kokonaisuuden tarpeisiin nähden.”
– asiakaspalaute 9.2.2019 –

”Kiitos kysymästä, olemme todella tyytyväisiä. Ruoka on ollut hyvää ja toimitus on hoitunut sovitusti. Suolainen kinuskikakku sai vielä tänä aamuna palautetta, oli nimittäin elämäni parasta kakkua!”
– asiakaspalaute 4.2.2019 –

”Olemme nyt 2 kertaa tilanneet ruuan ja jo ensimmäinen kerta vakuutti tilaamaan tuon toisenkin kerran. Molemmille kerroilla sain hyvää palautetta ja nyt viime kerralla asiakkaamme kehuivat lounasta oma-aloitteisesti ja kerroin tietenkin mistä olimme sen hankkineet :). Ruoka tuli ajallaan ja oli hyvin pakattu, sitä oli myös reilusti. Erityisruokavaliot otettiin myös hyvin huomioon. Itse tilaajana arvostan nopeaa vastausta kyselyihin, teidän ideoitanne tarjottavista sekä kohtuullista hinnoittelua. Tulemme varmasti käyttämään teitä jatkossakin!”
– asiakaspalaute 4.2.2019 –

”Kaikki viimeisen päälle. Ruoka hyvää, hyvin pakattiin myös yöpalaksi. Henkilökunta erittäin ystävällistä ja tekivät paljon mitä en ajatellut edes kuuluvan soppariin”
– asiakaspalaute 4.12.2018 –

”Kiitos, olimme tyytyväisiä sekä ruokaan että palveluun! Olimme ehtineet toimia monta vuotta edellisen palveluntuottajan kanssa yhteistyössä, joten hieman jännitti, miten kaikki sujuu, mutta positiivisesti yllättyneitä olimme.”
– asiakaspalaute 3.12.2018 –

”Kiitos, meidän juhlat sujuivat oikein hyvin. Pelkkää kiitosta on tullut. Myös teidän osuus sujui täyden 10 arvoisesti. Ruoka oli maistuvaa ja teidän tarjoilijat hoitivat hommansa oikein ammattimaisesti. Paikat jäivät siistiksi ja kaikki meni paremmin kun hyvin. Iso kiitos tytöille! Muutenkin teidän kanssa oli ilo ja vaivatonta asioida. Ennakkojärjestelyt sujuivat helposti ja vastaukset tulivat nopeasti. Toivottavasti voimme tehdä yhteistyötä jatkossakin. Kiitos.”
– asiakaspalaute 26.11.2018 –

”Juhlat onnistui oikein hyvin ja kaikki järjestelyt sujui kuten oli sovittu. Yhteistyö toimi hyvin koko projektia ajatellen. Ruoka oli oikein maukasta. Henkilökunta oli ammattitaitoista ja palvelualtista.”
– asiakaspalaute 26.11.2018 –

”Kaikki sujui loistavasti ja väki kiitteli, niin ruokaa kuin jälkkärikakkujakin. Kiitos vielä kerran niin tekijöille kuin tarjoilijoillekin. Tulemme jatkossakin käyttämään palvelujanne :)”
– asiakaspalaute 26.11.2018 –

”Tilasin tosiaan muutaman kakun koska saimme niin hyvät ruoat ja kakut teiltä isäni muistotilaisuuteen noin kuukausi sitten. Kakut olivat edelleen todella hyviä! Olen tilannut kakkuja vuosien varrella useasta eri paikasta ja teidän kakut ovat mielettömän hyviä. Maistuvat kotitekoisilta eivätkä sellaisilta konditorioiden ylimakeilta kakuilta. Myös muistotilaisuuden ruoat olivat todella hyvät ja ruoka ei loppunut kesken niin kuin joskus on käynyt kun olen käyttänyt toisia pitopalveluita. Henkilökunta on teillä todella ystävällistä, myös Ylöjärven ravintolassa jossa käymme usein perheen kanssa. Tulen ehdottomasti tilaamaan jatkossa teiltä ruoat niin kotimme juhliin kuin yritystemme tapahtumiin.”
– asiakaspalaute 12.11.2018 –

”Tarjous-, tilaus-, ja toimitusprosessi oli oikein sujuvaa. Meillä ei ole mitään kehitysehdotuksia antaa ja mielellään käytämme teidän palveluita jatkossakin mikäli tarve vaatii.”
– asiakaspalaute 30.10.2018 –

”En voi muuta kuin antaa positiivista palautetta: ruoka oli hyvää, kahvitarjoilu oli hyvää, palvelu tehokasta, ystävällistä ja kohteliasta. Kaikki meni sopimuksen mukaan. Tulemme suosittelemaan teitä!”
– asiakaspalaute 30.10.2018 –

”Kävin faceen antamassa palautteen mutta laitan vielä sinulle myös! Olimme äärettömän tyytyväisiä ja kaikki sujui moitteetta! Ruoka oli todella hyvää ja asiakaspalvelu huikeaa. KIITOS! Käytämme teitä varmasti jatkossakin”
– asiakaspalaute 30.10.2018 –

”Pelkkiä ruusuja muistotilaisuuden 22.9. järjestelyistä Messukylässä. Ruoka oli erinomaisen maukasta ja sitä oli runsaasti – toisin kuin pessimistinen äitini pelkäsi. Suuret kehut ja kiitokset myös erittäin ystävälliselle ja huomaavaiselle tarjoilijalle, jonka nimeä en valitettavasti muista. Itse sain hoidella tilaisuuden muuta kulkua, järjestelijän velvollisuuksiani ja iäkkäitä sukulaisiani.”
– asiakaspalaute 8.10.2018 –

”Kiitos ruokatarjoiluista ristiäisjuhlassamme 25.8 lauantaina. Juhlat sujuivat hyvin ja olemme todella tyytyväisiä palveluunne. Oli ilo, että saimme teiltä tarjoilut niin lyhyellä varoitusajalla. Yhteistyö oli sujuvaa, ystävällistä ja kaikki oli aikataulussa. Pelastus oli myös, että saimme tarjoiluastiat teidän kauttanne.”
– asiakaspalaute 7.9.2018 –

”Valtavat kiitokset koko tiimille häidemme ruokailun hoitamisesta! Kaikki saivat syödäkseen (myös santseja haettiin innokkaasti) ja ruokaa kehuttiin koko illan. Kiitokset myös erittäin mallikkaasta kommunikaatiosta sekä ystävällisestä ja ammattitaitoisesta henkilökunnasta. Teitte häistämme ikimuistoiset ja erittäin maittavat! En voi kuin kiittää tuhannesti. Ehdottomasti tulemme suosittelemaan Pepper Cateringia tulevaisuudessa.”
– asiakaspalaute 28.8.2018 –
 

PITOPALVELU
PITOPALVELU TAMPERE 
PITOPALVELU YLÖJÄRVI
PITOPALVELU NOKIA
PITOPALVELU KANGASALA
PITOPALVELU PIRKKALA
ASTIAVUOKRAUS