pitopalvelu häihin

Kokemuksia – Pepper Catering – Pitopalvelu

Asiakkaiden palautteita Pepper Cateringin toiminnasta


LUE ASIAKKAIDEN KOKEMUKSIA:
Pepper Cateringin arvostelut Facebookissa

SÄHKÖPOSTILLA SAATUJA PALAUTTEITA:

”Olen erittäin tyytyväinen tekemiinne tuotteisiin, kaikki oli niinkuin sovittiin, ja määrät ylittivät odotukset, kovasti saatiin kehuja , eli voin suositella teidän palveluja muillekin.”
– asiakaspalaute 25.2.2019 –

”Ruoka oli todella hyvää ja tarjoilu pelasi loistavasti. Suosittelen muillekin asiakkaille”
– asiakaspalaute 25.2.2019 –

”Olemme äärimmäisen tyytyväisiä hinta/ laatu / täsmällisyys suhteeseen. Ruoka oli hyvää ja kannaltamme täysin vaivatonta.”
– asiakaspalaute 11.2.2019 –

”Juhlien aikana kiittelimmekin jo henkilökuntaanne aivan loistavasta toiminnasta. Ruoka oli erittäin hyvää ja juuri sellaista kun olimme toivoneetkin. Kaikki kehuivat ruokia kaikin puolin, pahaa sanaa emme kuulleet. Lisäksi tarjolle pano oli erittäin onnistunut. Järjestelyt ennen juhlia sujuivat hyvin sähköpostin välityksellä ja ja pitopalvelun saapuessa hääpäivänä juhlapaikalle tuli olo, että meitä kuunneltiin ja pystyimme levollisin mielin lähtemään kirkkoon, varmoina siitä että hommat hoituu. Kiitos vielä koko teidän porukalle, mikäli joku tuttu sattuu olemaan pitopalvelun tarpeessa, voimme suositella lämpimästi Pepper Cateringia.”
– asiakaspalaute 10.2.2019 –

”Kiitos! Palvelu oli hyvää, innostunutta ja ammattimaista. Ruoka oli juhlaruoaksi sopivaa ja hyvää ja lisäksi sitä oli riittävästi. Juhlat olivat hyvin onnistuneet ja siitä osaltanne kiitos teille. Sopimuksesta sai myös räätälöityä hyvän kokonaisuuden tarpeisiin nähden.”
– asiakaspalaute 9.2.2019 –

”Kiitos kysymästä, olemme todella tyytyväisiä. Ruoka on ollut hyvää ja toimitus on hoitunut sovitusti. Suolainen kinuskikakku sai vielä tänä aamuna palautetta, oli nimittäin elämäni parasta kakkua!”
– asiakaspalaute 4.2.2019 –

”Olemme nyt 2 kertaa tilanneet ruuan ja jo ensimmäinen kerta vakuutti tilaamaan tuon toisenkin kerran. Molemmille kerroilla sain hyvää palautetta ja nyt viime kerralla asiakkaamme kehuivat lounasta oma-aloitteisesti ja kerroin tietenkin mistä olimme sen hankkineet :). Ruoka tuli ajallaan ja oli hyvin pakattu, sitä oli myös reilusti. Erityisruokavaliot otettiin myös hyvin huomioon. Itse tilaajana arvostan nopeaa vastausta kyselyihin, teidän ideoitanne tarjottavista sekä kohtuullista hinnoittelua. Tulemme varmasti käyttämään teitä jatkossakin!”
– asiakaspalaute 4.2.2019 –

”Kaikki viimeisen päälle. Ruoka hyvää, hyvin pakattiin myös yöpalaksi. Henkilökunta erittäin ystävällistä ja tekivät paljon mitä en ajatellut edes kuuluvan soppariin”
– asiakaspalaute 4.12.2018 –

”Kiitos, olimme tyytyväisiä sekä ruokaan että palveluun! Olimme ehtineet toimia monta vuotta edellisen palveluntuottajan kanssa yhteistyössä, joten hieman jännitti, miten kaikki sujuu, mutta positiivisesti yllättyneitä olimme.”
– asiakaspalaute 3.12.2018 –

”Kiitos, meidän juhlat sujuivat oikein hyvin. Pelkkää kiitosta on tullut. Myös teidän osuus sujui täyden 10 arvoisesti. Ruoka oli maistuvaa ja teidän tarjoilijat hoitivat hommansa oikein ammattimaisesti. Paikat jäivät siistiksi ja kaikki meni paremmin kun hyvin. Iso kiitos tytöille! Muutenkin teidän kanssa oli ilo ja vaivatonta asioida. Ennakkojärjestelyt sujuivat helposti ja vastaukset tulivat nopeasti. Toivottavasti voimme tehdä yhteistyötä jatkossakin. Kiitos.”
– asiakaspalaute 26.11.2018 –

”Juhlat onnistui oikein hyvin ja kaikki järjestelyt sujui kuten oli sovittu. Yhteistyö toimi hyvin koko projektia ajatellen. Ruoka oli oikein maukasta. Henkilökunta oli ammattitaitoista ja palvelualtista.”
– asiakaspalaute 26.11.2018 –

”Kaikki sujui loistavasti ja väki kiitteli, niin ruokaa kuin jälkkärikakkujakin. Kiitos vielä kerran niin tekijöille kuin tarjoilijoillekin. Tulemme jatkossakin käyttämään palvelujanne :)”
– asiakaspalaute 26.11.2018 –

”Tilasin tosiaan muutaman kakun koska saimme niin hyvät ruoat ja kakut teiltä isäni muistotilaisuuteen noin kuukausi sitten. Kakut olivat edelleen todella hyviä! Olen tilannut kakkuja vuosien varrella useasta eri paikasta ja teidän kakut ovat mielettömän hyviä. Maistuvat kotitekoisilta eivätkä sellaisilta konditorioiden ylimakeilta kakuilta. Myös muistotilaisuuden ruoat olivat todella hyvät ja ruoka ei loppunut kesken niin kuin joskus on käynyt kun olen käyttänyt toisia pitopalveluita. Henkilökunta on teillä todella ystävällistä, myös Ylöjärven ravintolassa jossa käymme usein perheen kanssa. Tulen ehdottomasti tilaamaan jatkossa teiltä ruoat niin kotimme juhliin kuin yritystemme tapahtumiin.”
– asiakaspalaute 12.11.2018 –

”Tarjous-, tilaus-, ja toimitusprosessi oli oikein sujuvaa. Meillä ei ole mitään kehitysehdotuksia antaa ja mielellään käytämme teidän palveluita jatkossakin mikäli tarve vaatii.”
– asiakaspalaute 30.10.2018 –

”En voi muuta kuin antaa positiivista palautetta: ruoka oli hyvää, kahvitarjoilu oli hyvää, palvelu tehokasta, ystävällistä ja kohteliasta. Kaikki meni sopimuksen mukaan. Tulemme suosittelemaan teitä!”
– asiakaspalaute 30.10.2018 –

”Kävin faceen antamassa palautteen mutta laitan vielä sinulle myös! Olimme äärettömän tyytyväisiä ja kaikki sujui moitteetta! Ruoka oli todella hyvää ja asiakaspalvelu huikeaa. KIITOS! Käytämme teitä varmasti jatkossakin”
– asiakaspalaute 30.10.2018 –

”Pelkkiä ruusuja muistotilaisuuden 22.9. järjestelyistä Messukylässä. Ruoka oli erinomaisen maukasta ja sitä oli runsaasti – toisin kuin pessimistinen äitini pelkäsi. Suuret kehut ja kiitokset myös erittäin ystävälliselle ja huomaavaiselle tarjoilijalle, jonka nimeä en valitettavasti muista. Itse sain hoidella tilaisuuden muuta kulkua, järjestelijän velvollisuuksiani ja iäkkäitä sukulaisiani.”
– asiakaspalaute 8.10.2018 –

”Kiitos ruokatarjoiluista ristiäisjuhlassamme 25.8 lauantaina. Juhlat sujuivat hyvin ja olemme todella tyytyväisiä palveluunne. Oli ilo, että saimme teiltä tarjoilut niin lyhyellä varoitusajalla. Yhteistyö oli sujuvaa, ystävällistä ja kaikki oli aikataulussa. Pelastus oli myös, että saimme tarjoiluastiat teidän kauttanne.”
– asiakaspalaute 7.9.2018 –

”Valtavat kiitokset koko tiimille häidemme ruokailun hoitamisesta! Kaikki saivat syödäkseen (myös santseja haettiin innokkaasti) ja ruokaa kehuttiin koko illan. Kiitokset myös erittäin mallikkaasta kommunikaatiosta sekä ystävällisestä ja ammattitaitoisesta henkilökunnasta. Teitte häistämme ikimuistoiset ja erittäin maittavat! En voi kuin kiittää tuhannesti. Ehdottomasti tulemme suosittelemaan Pepper Cateringia tulevaisuudessa.”
– asiakaspalaute 28.8.2018 –
 

PITOPALVELU
PITOPALVELU TAMPERE 
PITOPALVELU YLÖJÄRVI
PITOPALVELU NOKIA
PITOPALVELU KANGASALA
PITOPALVELU PIRKKALA
ASTIAVUOKRAUS